Proforma Open 2018

Vinn en ögonoperation på Bro Hof Slott - Stadium Course !

Proforma Open 2018 spelas på Bro Hof Slott – Stadium Course där vinnaren erhåller en ögonoperation för synfelskorrigering. Efter anmälan och godkänd förundersökning för behandling lottas spelare fram för att deltaga i tävlingen på Stadium Course på Bro Hof Slott fredagen den 14 september 2018. Samtliga som genomfört förundersökning erhåller en värdecheck på 5 000 kr att nyttja på valfri operation.

The Stadium Course från luften

Anmälan

Anmälan och förundersökning skall genomföras senast 7 september 2018.

Avgift

Förundersökning 250 kr + Spelavgift 250 kr.

Förundersökning

För att få delta i tävlingen skall man genomgå en förundersökning på Proforma Clinic (i Stockholm) för diagnos av synfel och därefter erhålla godkännande för behandling av ansvarig läkare.

Deltagande

Efter godkänd förundersökning erhålles bekräftelse om deltagande i tävlingen. Först till kvarn gäller (max 36 spelare).

Tävlingsmoment

Tävlingen är en poängbogey. Av de spelare som erhåller minst 25 poäng lottas en vinnare fram.

Tävlingsdag

Fredagen den 14 september 2018, Bro Hof Slott – Stadium Course.

Vinst

Den behandling som vinsten består av är någon av de behandlingsmetoder som beskrivs på Proforma Clinics hemsida proformaclinic.se/ogonkirurgi. Vinstskatt står Proforma Clinic för.

Krav för deltagande

Deltagare skall ha aktivt medlemskap för 2018, vara 20 år fyllda, haft stabilt synfel i minst 2 år (gäller ej vid ålderssynthet) samt ett synfel på minst 0,75D (om enbart ålderssynt: min. styrka på läsglasögon på +1,50D). Om du är osäker på synfel och/eller synfelets storlek, kontakta Proformas optiker på tel 08-33 33 55, eller maila på ogon@proformaclinic.se.

Proforma Clinic
Proforma Clinic är Sveriges största klinik inom plastik- och ögonkirurgi (synfelskorrektioner) Proforma Clinic grundades 2006 och är beläget på Södermalm i Stockholm. För mer information se www.proformaclinic.se.