Proforma Open 2017

Golftävling på Bro Hof Slott – vinn en ögonoperation!

Proforma Open 2017 spelas på Bro Hof Slott – The Castle Course där vinnaren erhåller en ögonoperation för synfelskorrigering. Efter anmälan och godkänd förundersökning för behandling lottas 48 spelare fram och får spela på Castle Course på Bro Hof Slott fredagen den 29 september 2017. Samtliga som genomfört förundersökning erhåller en värdecheck på 5 000 kr att nyttja på valfri operation.

The Castle Course från luften

Anmälan

Anmälan och förundersökning skall genomföras senast 22 september 2017. (Max 500 förundersökningar - först till kvarn gäller).

Avgift

0 kr

Förundersökning

För att få deltaga i tävlingen skall man genomgå en förundersökning på Proforma Clinic (i Stockholm) för diagnos av synfel och därefter erhålla godkännande för behandling av ansvarig läkare.

Lottning

Den 23 september 2017 lottas de 48 spelare fram (godkända av behandlande läkare) som får spela i golftävling.

Tävlingsmoment

Framlottade spelare deltar i en poängbogey. Av de spelare som erhåller minst 25 poäng lottas en vinnare fram.

Tävlingsdag

Fredagen den 29 september 2017, Bro Hof Slott – The Castle Course.

Vinst

Den behandling som vinsten består av är någon av de behandlingsmetoder som beskrivs på Proforma Clinics hemsida proformaclinic.se/ogonkirurgi. Vinstskatt står Proforma Clinic för.

Krav för deltagande

Deltagare skall ha aktivt medlemskap för 2017, vara 20 år fyllda, haft stabilt synfel i minst 2 år (gäller ej vid ålderssynthet) samt ett synfel på minst 0,75D (om enbart ålderssynt: min. styrka på läsglasögon på +1,50D). Om du är osäker på synfel och/eller synfelets storlek, kontakta Proformas optiker på tel 08-33 33 55, eller maila på ogon@proformaclinic.se.

Proforma Clinic
Proforma Clinic är Sveriges största klinik inom plastik- och ögonkirurgi (synfelskorrektioner) Proforma Clinic grundades 2006 och är beläget på Södermalm i Stockholm. För mer information se www.proformaclinic.se.