Behandlingar med Fillers i Stockholm

Fillers används för att återställa volym i ansiktet, förstora och forma läpparna samt minimera fina linjer och rynkor som finns kvar även när musklerna är avslappnade.
Juvaderm Vi använder oss av Juvéderm som är en hudfiller innehållande fuktgivande hyaluronsyra. Hyaluronsyra finns naturligt i huden och gör den elastisk och spänstig. Halten av hyaluronsyra i huden minskar dock med åldern vilket leder till rynkor. Regelbunden behandling med filler minskar och förebygger rynkor i ansiktet vilket ofta ger ett yngre och piggare uttryck.

Juvéderm innehåller också ett snabbverkande bedövningsmedel för att göra obehaget så litet som möjligt. Behandlingen tar ca 15-30 minuter och resultatet syns på en gång. Efter behandlingen kan viss svullnad och i sällsynta fall blåmärken uppstå vilket är helt normalt. Detta försvinner vanligtvis efter några dagar.
Juvéderm finns i flera olika sammansättningar som passar för olika behandlingar.

Juvéderm ULTRA 2:

 

Juvéderm ULTRA 3:

 

Juvéderm VOLUMA:

   
Används för fina linjer, medeldjupa rynkor samt läppkontur.   Används för medeldjupa och djupa rynkor, t ex mellan näsa och mungipor (nasolabiala). Kan även användas för att förstora läpparna.   Har en hög volymgivande kapacitet och används för att återställa volymen i ansiktet som förlorats på grund av åldrande eller viktminskning.
     

Juvéderm ULTRA SMILE:

 

Juvéderm VOLBELLA:

 

Juvéderm VOLIFT:

   
Har en hög volymgivande kapacitet och används för att återställa volymen i ansiktet som förlorats på grund av åldrande eller viktminskning.   Används för att ge ansikte, hals, dekolletage och händer fukt på djupet. Huden blir slätare och får en finare lyster.    

 

Bra priser på Fillers

Fillers, läppar/rynkor

2.700-3.700:-

Injektioner och filler-behandlingar kan ej ske vid infektion, feber, eller under pågående antibiotikabehandling.