Sveriges ledande klinik inom plastik- och ögonkirurgi


Om vår skönhetsklinik i Stockholm


Proforma Clinic är till för dig som patient. Vi arbetar med förstklassig utrustning och håller alltid högsta nivå på säkerhet och service. Vi arbetar med dom bästa materialen, vedertagna och säkra metoder samt ligger alltid i framkant vad gäller forskning och utveckling.

Om kliniken Som kund hos Proforma Clinic blir du automatiskt medlem i vårt exklusiva sällskap.

Som medlem kommer du löpande att beredas möjlighet att deltaga i temakvällar, demonstrationer av produkter samt åtnjuta specialerbjudanden på utvalda kvalitativa produkter och tjänster.

Du blir som trogen kund löpande erbjuden att göra behandlingar till rabatterade priser. Men du kommer också att erbjudas möjlighet att tillsammans med oss, testa och utvärdera produkter från utvalda leverantörer och tillverkare.

Det är dina åsikter som driver utvecklingen framåt.
Vi på Proforma Clinic välkomnar dig som medlem i vårt sällskap och hoppas att du kommer att trivas med alla överraskningar som framtiden kommer att erbjuda.

 

Cicamed-butik

Vår samarbetspartner Cicamed har nyligen öppnat en onlinebutik. Som Proforma-kund har du 25% rabatt på alla varor i butiken. Använd rabattkoden PROFORMASUMMER25.

Din läkare

Dr. Ingeborg Rydningen, specialist i plastikkirurgi. Tidigare Sjukhuset i Östfold utanför Oslo där hon varit överläkare i plastikkirurgi.

Din läkare

Dr. Davor Jergovic, specialist i plastikkirurgi med 35 års erfarenhet av plastikkirurgi. Tidigare Aleris Plastikkirurgi och har även varit överläkare på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna.

Din läkare

Dr. Hooman Motarjemi är specialist i estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi samt allmänkirurgi med inriktning på bröstcancerkirurgi. Han har ca 25 års erfarenhet på området och har arbetat i Skandinavien och EU samt varit på Fellowships i USA och England.

Din läkare

Dr. Hans Rydningen specialist i Hjärt- och kärlkirurgi. Tidigare LHL Feiring kliniken i Norge. Han har även varit ansvarig för kärl- och generell Thoraxkirurgi vid Centralsjukhuset i Sundsvall. Hans har hjärtkirurgisk utbildning från Norrlands universitetsjukhus och har 30 års erfarenhet av kärlbehandling.

Vi använder Mentor implantat

Proforma Clinic använder Mentor implantat vid bröstförstoringar. Priset för en bröstförstoring med Mentor implantat är 34 900 kr.

Mentor

NYHET!

Nu erbjuder Proforma Clinic behandling av ytliga blodkärl.

Behandlingen tar cirka 30 minuter och i snitt försvinner 60 – 80% av kärlen.

Läs mer >>

Före- och efterbilder

Följ gärna oss på Instagram för att ta del av före- och efterbilder från våra operationer och behandlingar.

Instagram >>