Välkommen till Sveriges modernaste ögonklinik


Proforma Society

Under våra uppskattade temakvällar berättar vi om olika typer av behandlingar och metoder av injektionsbehandlingar. Behandlingar under temakvällen erbjuds till starkt reducerade priser och för Er som vill boka ett nybesök för konsultation med en Plastikkirurg för ett estetisk eller rekonstruktivt ingrepp alternativt en förundersökning hos Optiker för en synfelskorrigerande operation i syfte att slippa linser eller glasögon så är den konsultationen kostnadsfri då man som gäst bokar den på en temakväll. Under kvällen bjuder vi på lättare tilltugg samt vin av olika sorter.

   
Som medlem kommer du löpande att beredas möjlighet att deltaga i temakvällar, workshops, demonstrationer av produkter samt åtnjuta specialerbjudanden på kvalitativa produkter och tjänster. Men får också möjlighet att tillsammans med oss, testa och utvärdera produkter från utvalda leverantörer och tillverkare.

Temakvällar

Vistabel och Fillers (Vilka möjligheter finns för just mig)
Hårakuten (Tekniker mot oönskat håravfall och för permanent hårborttagning)
Stylingtips – Styla dig med experternas hjälp
Make-up och hår (grundläggande kurs med tips och råd)
Massage (olika tekniker gås igenom)
GI kostrådgivning

Våra temakvällar är planerade till utvalda torsdagskvällar i våra lokaler på Rosenlundsgatan 29a. Du är välkommen själv eller tillsammans med en väninna, dock är antalet platser begränsat. Kontakta oss för mer information samt intresseanmälan till temakvällarna.
   

 

Proformas nyhetsbrev

Ta del av information och nyheter kring plastikkirurgi, samt aktuella erbjudanden.