Du kommer märka att hög service och kvalitet i toppklass inte behöver kosta en förmögenhet.


Renuvion / Skin tightening

Renuvion är en minimal-invasiv behandling för att strama åt de olika vävnaderna i din kropp, för ett mer ungdomligt och konturerat utseende. Icke-invasiva behandlingar är begränsade till det att de endast kan behandla de ytligare lagren av din hud. Under en behandling med Renuvion förs ett tunt instrument in under huden och utdelar sin unika kombination av tekniker som skapar plasmaenergin. Denna energi stramar åt den kollagenrika vävnaden som är huvudorsaken till slapphet i skinnet. Renuvion är den enda metoden/enheten som är FDA-godkänd för användning efter fettsugning, och den enda enheten som FDA-godkändes för att dra ihop subkutan mjukvävnad.

Äkta resultat

Renuvion är tänkt att med endast en, kliniskt bevisad, behandling förbättra utseendet av lös hud och adressera problematiken med vävnadsslapphet.

Vilka områden kan man behandla?

Trots att vi inte direkt kan stoppa åldrandet så kan vi med hjälp av Renuvion behandla kollagenfibrerna under huden och spänna ner dessa samtidigt som vi aktiverar processen som heter neokollagenes. Detta sätter igång föryngring av just kollagenet. Renuvion är tänkt att med endast en, kliniskt bevisad, behandling förbättra utseendet av lös hud.

All lös hud kan i princip behandlas, men de vanligaste områdena är:

  • Halslyft
  • Mage
  • Rygg
  • Rumpa
  • Armar
  • Ansiktslyft/Renuvion
  • Lår


Patient: 33-årig kvinna
Behandling: Renuvion med PAL-fettsugning
Fotografier med tillstånd från J. Kevin Duplechain, MD


Hur fungerar Renuvion?

Renuvion är en maskin som hjälper huden att stramas upp. Effekten av Renuvion uppstår med kombinerad verkan utav radiofrekvensenergi och heliumplasma. Under en operation rör man handtaget under huden där heliumplasma behandlar lösa kollagenfibrer. Dessa fibrer dras ihop (stramas upp) och på det viset dras huden ner, närmare muskler. Huden blir tajtare och det behandlade område får bättre konturering.


Renuvion-animation

 

Din läkare

Dr. Davor Jergovic, specialist i plastikkirurgi med 35 års erfarenhet av plastikkirurgi. Tidigare Aleris Plastikkirurgi och har även varit överläkare på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Davor är den mest erfarne kirurgen på Renuvion i Sverige och är ambassadör för Renuvion med flera års erfarenhet av metoden.