Välkommen till Sveriges största klinik inom estetisk plastikkirurgi och ögonkirurgi


Proforma Clinic är Sveriges största klinik med inriktning på plastik- och ögonkirurgi. Du kommer att märka att hög service och kvalitet i toppklass inte behöver kosta en förmögenhet. Hos oss är du alltid det viktigaste och vi fokuserar på ditt välbefinnande.

Vi har tidigt identifierat att kvalitet, service, förtroende och trygghet är de fyra viktigaste hörnstenarna i kommunikationen med våra kunder.

Information gällande Proforma Clinics verksamhet

Proforma Clinic har genomgått en effektivisering och omstrukturering av verksamheten. Det innebär bland annat att vi har valt att göra förändringar i vår legala struktur för att långsiktigt utveckla och säkerställa vår operativa verksamhet.

Du kanske också redan har sett en del förändringar på vår hemsida och vi avser att återkomma med flera nyheter under våren. Vi kommer också att bli mer aktiva när det gäller kommunikation och kundbemötande. Vår strävan är helt enkelt att bättre kunna möta dig som kund.

Vår ambition med verksamheten är att vara Sveriges största klinik inom estetisk plastikkirurgi och ögonkirurgi och den ambitionen lever vidare som tidigare. Alla garantier och ansvar gäller som tidigare, oavsett om du är en gammal eller ny kund.

Vår personal finns tillgängliga för dig precis som vanligt och vi ser fram emot att höra ifrån dig och hjälpa dig med dina önskemål.

Med vänliga hälsningar
Proforma Clinic

från
1 500:-

Vistabel (Botox)

Rätt använt är detta en fantastisk behandling som kan hjälpa mot såväl rynkor som andra besvär. Effekten sitter i ca 3-4 månader. Vanliga områden som behandlas är: panna, kråksparkar, rökrynkor, läppförstoring mm. Läs mer >>


 

Din läkare

Dr. Calle Gustafson, specialist i plastikkirurgi med över 15 års erfarenhet i estetisk plastikkirurgi med inriktning på bröstförstoring och bröstlyft. Har utfört drygt 5 000 bröstförstoringar.

Din läkare

Dr. Christian Ramirez, specialist i plastikkirurgi och allmänkirurgi samt ackrediterad bröstkirurg.

Din läkare

Dr. Davor Jergovic, specialist i plastikkirurgi med 35 års erfarenhet av plastikkirurgi. Tidigare Aleris Plastikkirurgi och har även varit överläkare på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna.

Din läkare

Dr. Hans Rydningen specialist i Hjärt- och kärlkirurgi. Tidigare LHL Feiring kliniken i Norge. Han har även varit ansvarig för kärl- och generell Thoraxkirurgi vid Centralsjukhuset i Sundsvall. Hans har hjärtkirurgisk utbildning från Norrlands universitetsjukhus och har 30 års erfarenhet av kärlbehandling.

Din ögonkirurg

Dr. Markus Erngrund
specialist i ögonkirurgi samt medicinskt ansvarig för ögonavdelningen. Tidigare på S:t Eriks ögonsjukhus. Markus är medlem i expertpanelen på ögonfakta.se och har utfört tusentals ögonoperationer.

Din chefssjuksköterska

Ylva Karlsson är vår chefssjuksköterska och har varit med oss på Proforma Clinic ända sedan vi startade vår verksamhet 2006.