Vistabel Stockholm

Vistabel är den aktiva substansen som verkar muskelavslappnande genom att blockera nervimpulserna till de muskler som behandlas. Vistabel har används i medicinskt syfte sedan 50-talet och är idag även en vanlig behandling inom den estetiska branschen. Vistabel finns i olika varianter och från olika tillverkare. Alla har samma syfte, men kan fungera lite olika.
Vistabel Originalet är Vistabel och tillverkas av företaget Allergan som har valt att marknadsföra produkten under två namn.

Vi använder oss av Vistabel, det används vanligen för att minimera anspänningsrelaterade rynkor i ansiktet men även mot migrän, tandgnissel samt svettningar i handflator och under armarna.

Vistabel har massor av användningsområden och nya indikationer presenteras regelbundet. Rätt använt är detta en helt fantastisk behandling som kan hjälpa mot såväl rynkor som andra besvär.

Vistabel injiceras i mycket små mängder med hjälp av en extremt tunn nål vilket endast ger en liten obehagskänsla som man brukar jämföra med ett myggbett. Behandlingen tar ca 5-20 minuter och resultatet börjar märkas efter 3-5 dagar och har full effekt efter ca 7 dagar. Detta kan variera efter person och indikation. Resultatet håller normalt i 3-4 månader, därefter bör behandlingen upprepas och efter upprepade behandlingar brukar varaktigheten öka.

 

Bra priser på Vistabel


Vistabel, kråksparkar

2.500:-

Vistabel, bekymmersrynka

2.600:-

Vistabel, panna

3.000:-

Vistabel och filler-behandlingar kan ej ske vid infektion, feber, eller under pågående antibiotikabehandling.