Välkommen till Sveriges modernaste ögonklinik


Proforma Society

Under våra uppskattade temakvällar berättar vi om olika typer av behandlingar och metoder. Naturligtvis helt utan kostnad. ”Prova-på-behandlingar” erbjuds i många fall kostnadsfritt och material och produkter kommer att kunna erhållas till starkt reducerade priser. Vi bjuder på lättare tilltugg och champagne.

   
Som medlem kommer du löpande att beredas möjlighet att deltaga i temakvällar, workshops, demonstrationer av produkter samt åtnjuta specialerbjudanden på kvalitativa produkter och tjänster. Men får också möjlighet att tillsammans med oss, testa och utvärdera produkter från utvalda leverantörer och tillverkare.

Temakvällar

Botox och Fillers (Vilka möjligheter finns för just mig)
Hårakuten (Tekniker mot oönskat håravfall och för permanent hårborttagning)
Stylingtips – Styla dig med experternas hjälp
Make-up och hår (grundläggande kurs med tips och råd)
Massage (olika tekniker gås igenom)
GI kostrådgivning

Våra temakvällar är planerade till utvalda torsdagskvällar i våra lokaler på Rosenlundsgatan 29a. Du är välkommen själv eller tillsammans med en väninna, dock är antalet platser begränsat. Kontakta oss för mer information samt intresseanmälan till temakvällarna.
   

 

Proforma växer

Vi välkomnar Anna von Platen till Proforma Clinic. Anna är Specialist i Plastikkirurgi och kommer närmast från Akademiska Sjukhuset i Uppsala.

Proforma växer

Vi välkomnar Daniel Saiepour till Proforma Clinic. Daniel är Specialist i Plastikkirurgi och kommer närmast från Akademiska Sjukhuset i Uppsala där han ansvarade för ansiktstrauman.