Hud och injektioner

Muskelavslappnande behandlingar verkar genom att blockera nervimpulserna till de muskler som behandlas och är idag en vanlig behandling inom den estetiska branschen. Den aktiva ingrediensen finns i olika varianter och från olika tillverkare. Alla har samma syfte, men kan fungera lite olika.
Vistabel Denna typ av behandling har används i medicinskt syfte sedan 50-talet med förskrivning av läkare och är mer allmänt känt som ”Botox/Vistabel”, vilket används av kliniker som Proforma t.ex. för att minimera anspänningsrelaterade rynkor i ansiktet men även mot migrän, tandgnissel samt svettningar i handflator och under armarna

Men muskelavslappnande behandlingar har flera användningsområden och nya indikationer presenteras regelbundet. Vanliga områden som behandlas är panna, kråksparkar, rökrynkor, argrynkor (mellan ögonbrynen), mm. Rätt använt är detta en helt fantastisk behandling som kan hjälpa mot såväl rynkor som andra besvär.

Innan behandlingen träffar du en av våra läkare eller sjuksköterskor för en konsultation, där vi går igenom dina specifika behov och önskemål, för att därefter gemensamt bestämma vilken behandling som är bäst för just dig.
Behandlingen består av att den aktiva ingrediensen injiceras i mycket små mängder med hjälp av en extremt tunn nål, vilket endast ger en liten obehagskänsla som man brukar jämföra med ett myggbett. Behandlingen tar ca 5-20 minuter och resultatet börjar märkas efter 3-5 dagar och har full effekt efter ca 7 dagar. Detta kan variera efter person och indikation. Resultatet håller normalt i 3-4 månader, därefter bör behandlingen upprepas och efter upprepade behandlingar brukar varaktigheten öka.

Behandlingen kan också kombineras med fillers för att återställa eller förstärka ansiktsdrag. Fillers används bland annat för att jämna ut konturer i ansiktet, t.ex. linjerna som går från näsan ned mot sidan av munnen, de så kallade nasolabialvecken, för att skapa volym, eller för att ge lite fylligare läppar.

 

Bra priser på injektioner


Kråksparkar

2.500:-

Bekymmersrynka

2.600:-

Panna

3.000:-

Injektioner och filler-behandlingar kan ej ske vid infektion, feber, eller under pågående antibiotikabehandling.