Välkommen till Proforma Clinic!


Vi håller öppet som vanligt


Med anledning av den rådande situationen med Coronaviruset vill vi informera dig att Proforma Clinic håller öppet som vanligt. Dock så har vi skärpt rutinerna ytterligare för att hålla dig som patient säker under din vistelse på kliniken.

Coronapandemin påverkar oss alla och vi skall alla göra vårt yttersta för att minska spridningens hastighet. Vi har utökat våra städ- och desinficeringsrutiner på kliniken så att alla kontaktytor du som patient kan komma i kontakt med skall vara rena. De åtgärder vi vidtar är för din och vår säkerhet så att du skall kunna känna dig trygg hos oss.

Kliniken och vår personal följer Folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer samt våra egna strikta rutiner, så vi gör allt vi kan för att eliminera risken för att du ska kunna bli smittad när du besöker oss.

Därför ber vi dig som patient som har snuva, hosta, feber och sjukdomskänsla att stanna hemma tills du är symptomfri i minst 2 dagar. Skulle du ha funderingar angående ditt hälsotillstånd rekommenderar vi dig att kontakta Sjukvårdsupplysningen på telefon: 1177. Behöver du boka om din tid så hjälper vår kundtjänst dig med detta.

Under denna tid så hälsar vi dig muntligen och avstår från att ta i hand. Vi förändrar också vissa andra rutiner enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och begränsar därför besök av anhöriga till patienter inne på kliniken.

Till dig som bor långt borta eller vill undvika ett nybesök i dessa tider kan du boka en konsultation online. Denna kan vi utföra via Skype, FaceTime eller Google Hangouts (kräver ett Google-konto). Vi hjälper dig naturligtvis med detta om du har några frågor.

Vi ber dig fylla i din hälsodeklaration innan online-konsultationen och att du därefter bokar en konsultationstid så ringer vi upp dig.

Vid ”besöket” rekommenderar vi att du sitter avskilt och i ett väl upplyst rum så vi kan göra bästa möjliga bedömning. Gäller konsultationen en ögonoperation så kan vi hjälpa dig med mycket av informationen online och därför hålla den fysiska undersökningen så kort och effektiv som möjligt.


Välkommen till oss på Proforma – IRL eller Online


Smittskyddsrådet, Proforma Clinic

 

Proforma växer

Vi välkomnar Dr. Ingeborg Rydningen, specialist i plastikkirurgi. Hon kommer närmast från Sjukhuset i Östfold utanför Oslo där hon varit överläkare i plastikkirurgi.

Proforma växer

Vi välkomnar Dr. Davor Jergovic, specialist i plastikkirurgi med 35 års erfarenhet av plastikkirurgi. Han kommer närmast från Aleris Plastikkirurgi och har även varit överläkare på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna.

Proforma växer

Vi välkomnar Dr. Hans Rydningen specialist i Hjärt- och kärlkirurgi. Hans kommer närmast från LHL Feiring kliniken i Norge. Tidigare har han varit ansvarig för kärl- och generell Thoraxkirurgi vid Centralsjukhuset i Sundsvall. Hans har hjärtkirurgisk utbildning från Norrlands universitetsjukhus och har 30 års erfarenhet av kärlbehandling.

Vi använder Mentor implantat

Proforma Clinic använder Mentor implantat vid bröstförstoringar. Priset för en bröstförstoring med Mentor implantat är 34 900 kr.

Mentor

NYHET!

Nu erbjuder Proforma Clinic behandling av ytliga blodkärl.

Behandlingen tar cirka 30 minuter och i snitt försvinner 60 – 80% av kärlen.

Läs mer >>

Före- och efterbilder

Följ gärna oss på Instagram för att ta del av före- och efterbilder från våra operationer och behandlingar.

Instagram >>